onsdag 16 maj 2012

Slaktat rekordtid!!!!

Har tagit det lite piano sen i söndags, då jag inte känt mig helt 100. Men idag var jag så illa tvungen att göra en test av kroppen för att se om det ska bli något Billingerace för mig i helgen. Bestämde mig i fm att försöka mig på ett rekordförsök på 9km MTb banan i Högbo. Åkte upp direkt efter jobbet och memorerade banan på väg upp.
9km max där det gäller att ha bra flyt i varenda kurva och stig för att ha en chans att slå nytt pers.
Gick medvetet ut ganska lugnt och det kändes bra hela tiden, ända tills efter ca 5km då jag klantade mig lite i ett blöthål och körde av stigen rätt ut i skogen....
Såg ändå på klockan att jag låg riktigt bra till, så jag kämpade ända in till mål. 19:49!!!! YES nytt pers med över 1 minut. Trots ganska blöt bana och en vurpa.
Drömgränsen har varit 20 minuter och nu när jag klarat det trots lite missar börjar jag tro att 19 minuter är helt klart möjligt!!!!!
Nu vet jag att det är Inge större fel på formen. Så nu blir det nog Billingeracet ändå i helgen.En bestämd och taggad gubbe innan rekord försök.En galet nöjd gubbe efter nytt rekord.19:49,2 . Ja varenda tiondel är viktig;-). Nu börjar jakten mot att ta sig under 19:00....Kul, sjukt kul. Måste komma på vart jag kan vinna tid.
Kör hårt, gå på ställ, det gjorde jag idag!!!!!

1 kommentar:

  1. Bra tid! Typ 10 min bättre än mig på samma bana! Grattis!

    SvaraRadera