torsdag 3 maj 2012

Grymmaste passet på länge

Distanspass med Pelle Sjudin idag. Utgick från Järbo. Pelle guidade oss fram på många nya fina stigar jag inte kört förut. Jag var helt lyrisk bitvis, grymt roliga stigar. Vi började passet med lite större grusvägar mot kungsberget. Tog asfalten uppför berget och sen en ny fin stig ner på baksidan. Därefter lite fina körvägar och stigar mot kungsbergsåsen. Uppför åsen tog vi en ny väg som tillkommit pga vindkraftsparken dem bygger där uppe. Riktigt fin klättring kan jag lova. Gled ner på öst sidan på vägar. Därefter tog vi ett varv på "naturstigen" som ligger längs vägen mellan kungsfors och jädraås. :-)))) den var helt grym...klart roligaste stigen jag kört på länge. Hann tänka tanken "Vilket land är jag i?", kändes inte som Sverige ivf. Sen drog vi oss hemåt över vettåsen och lennåsen. Där kände jag igen mig hela tiden och det var lika fint som vanligt om inte finare..... Måste vara tack vare cykeln som allt kändes lite lite bättre idag;-). Den är grym. Nytt styre idag, lite mer backsweep än tidigare och i carbon:-))). Funkade bra, kändes som att jag hamnade lite mer upprätt och cykeln kändes mer lekfull. Några av stigarna på slutet är riktigt grisigt steniga, men med en heldämpad 29'a känns dem bara lite utmanande. Vet från förr att dem kan kännas lite "väl" steniga, men nu är det bara KUL.
Hare gött och håll stumt....det blir liksom lite roligare då;-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Hur var Lennåsleden nu? För en vecka sedan var det många partier som var helt sönderkörda av enduroåkare mellan Mårtensklack fram till Fäboleden.

    SvaraRadera
  2. Blöthål på vissa ställen, som efter en regnig sommar vecka ungefär. Inte sämre än så, så det funkar att att ta sig fram.Man får gå nåt enstaka ställe. helt klart värt ändå att åka där...;-)

    SvaraRadera