torsdag 2 februari 2012

Mycket cykelsnack nu

Mycket snack om cykel nu.
Igår hade vi möte angående Högbo biken. Tävlingen som vi tillsammans med SCK arrangerar den 3 juni. Jag har hand om marknadsföring och sponsring.
Kan börja lite lätt här....
Högbo biken är ett mountainbike motionslopp på 50km eller 25km. Det går uppe i natursköna Högbo ca 5 km norr om Sandviken. Tävlingsbanan är väldigt omväxlande med många roliga stigar. Banan passar både nybörjare och elit.
Bloggare som läser detta får mer än gärna berätta om denna nya spännande tävling på er blogg. Perfekt lopp att ladda upp med inför Lidaloop som går helgen efter eller som uppladdningslopp inför cykelvasan.
Idag har jag haft ett möte med Jaguarverken (Giant cyklar) och gått igenom vårat upplägg i cykelbutiken mm. Vi har även bestämt med Hotellet i Högbo att vi Sandvikensbyggmaskiner kommer hålla i cykeluthyrningen där uppe nu när de kommer satsa mer på cykel 2012.
Planer finns att även ev hålla i cykel utbildningar med inriktning på cykelteknik framförallt i skogen och matriell val mm.
Med stort fokus på individen och göra mycket tester och övningar. Nån som tror på det?? Intresserad av en teknik kurs med trefaldige Svenske Mästaren Palmberg?? Är ganska säker på att jag har ett och annat att lära ut till både Elit och motionärer.
Men som sagt vi är ännu bara i uppstarten.
Mer om detta senare.
Har vart krasslig några dagar nu , men inget allvarligt. Hoppas på att komma igång lite lätt med träningen i helgen igen.
Hadet gött och håll stumt.Hittade en rolig bild från i höstas när Hugo och jag var ute på en fin höst tur i Mora skogarna.

3 kommentarer:

 1. Riktigt kul med tävling på hemmaplan.
  Lagom längd för att locka nybörjare.

  //Claes

  SvaraRadera
 2. Ja, det kommer bli superkul. Både för elit och nybörjare. Berätta gärna för alla, så att dem inte missar årets höjdpunkt.

  SvaraRadera
 3. Upplägget låter absolut spännande, både med tävling i Högbo som jag vet har roliga stigar och med utbildning/cykelläger...!

  //Sundsvallsbo

  SvaraRadera