lördag 30 juli 2011

Jag mår illa......

Idag var vi ut och testade den eventuella långloppsbanan i Högbo. Vi var ca 10 tappra. Den första loppen bär iväg norrut med ganska mycket grusväg i början innan den kommer in på några tekniska partier. Sen följer en del fina lättåkta stigar och loppen avslutas med lite mer tekniska stigar. Den andra loppen börjar oxå med lite större grusvägar, sen är i stort halva sista loppen på mycket lättåkta fina stigar. Den sista loppen är mest omväxlande och nog den roligaste, inget riktigt svårt parti, loopen består nästan enbart av snabba lättåkta stigar och motions-spår.
Nu var tyvärr jag inte helt 100% idag. Ju längre vi kom efter banan ju mer huvudvärk fick jag och tillslut var jag tvungen att ge upp och ge mig av hemåt. Det hela slutade med att jag fick sån huvudvärk att jag var tvungen att prata med "Ulrik" i ett dike på alla fyra. Fy faaan:-(.
Det roliga var att det var idel positiva kommentarer ang banan.
Det enda negativa som jag tycker själv är. Är den första loopen, den skulle jag vilja ha lite mer omväxlande. Det känns som att det är lite för mycket grusväg.
Men det är ju sånt som växa fram eftersom.
Ska försöka lägga upp banan så att dem som är intresserade kan ladda mer den till sin gps sen.
Kör hårt. Ulrik hälsar;-).
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar