torsdag 30 oktober 2014

Tredje deltävlingen i mankansnattcup

Bra uppslutning även idag, några nya och några hade höstlov, så vi var totalt 30st startande ikväll oxå.
Bra väder och bra stämning!!
Lite snabbare varvtider idag.
Nu är det bara finalen kvar. Då utövar vi jaktstart. Jag återkommer under veckan med hur det kommer att fungera och med start tider.
Kom ihåg att vi kör finalen på en fredag (7/11). Efter finalen så har jag bokat upp klubblokalen. Dusch o bastu efter målgång, sen käkar vi lite i klubblokalen för dem som vill. Ingen anmälan, vi löser allt på plats.
Alla är välkomna, har du inte kört nån deltävling, så kan du ändå vara med i finalen. Se till o ladda om nu till nästa vecka.










onsdag 29 oktober 2014

Mankansnattcup fortsätter

Imorgon kväll 30/10 kör vi tredje deltävlingen i cupen.
Start 18.30. I Högbo.
Skyltat till startplatsen från skidspårscentralen.
Alla är välkomna. Ingen föranmälan behövs.
Ladda lampan, så syns vi i morgon kväll.




torsdag 23 oktober 2014

Mankansnattcup deltävling 2

Över 30 startande ikväll på andra deltävlingen. Regn och 2 grader varmt. Jag tycker alla gör det superbra. Banan är tuff och regnet gör den inte lättare. Men trots tuffa förhållanden så verkar alla tycka att det är kul. Nu återstår 2 tävlingar. En deltävling(30/10)plus finalen(7/11).
Jag har mitt egna lilla poängsystem. Enkelt föklararat så räknar man sina två bästa resultat inför finalen. I finalen så körs "jaktstart". Dvs den med bäst resultat startar först i resp. klass.









- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 16 oktober 2014

Mankansnattcup #1

Första deltävlingen i min nattcup avklarad. Jag fick vara med och rodda lite idag, då jag forfarande är krasslig. Snabbast i 3 varvs klassen var Emil Linde. Ca 30 sek. Före Stefan Persson och Pelle Sjudin ytterligare ca 30 sek. efter. I 2 varvs klassen hade lillebror Johan Palmberg en hård kamp med Magnus Axelsson, där Magnus lyckades skapa en lucka på slut tampen och var ca halvminuten före i mål. 1 varvs klassen vanns av Janne Lundby före Lars Källgren. Alla verkade tycka att det var kul att köra ikväll och extra kul att hela 30st kom till start, trots 4 grader och regn. Nästa torsdag kör vi igen, samma bana-samma plats. Alla är välkomna.












- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 15 oktober 2014

mankans nattcup i morgon kör vi 16/10 18.30

I morgon kör jag igång mankansnattcup 2014 16/10. Det är stort intresse för cupen i år, vilket är jättekul. ALLA är välkomna. Jag kommer att vara på plats från ca 18.00, så fråga mig gärna om ni har nån fundering. Banan är upp pilad med dem klassiska g-cup pilarna. Starten är förlagd ute i skogen vid ett vindskydd. Det är pilat till start från spårcentralen i Högbo. se karta längre ner. Första Start 18.30 Ni väljer själva om ni vill åka 1,2 eller 3varv. Beräknad varvtid är ca 15 min för dem snabbaste. Tänk på att tävlingen är helt arrangörs lös. Ni skriver själva eran måltid.