torsdag 7 november 2013

Finalen

Jaha, då har vi kört klart mankans nattcup. Idag körde vi jakt-start baserat på tidigare resultat. Allting fungerade klockrent. Hela cupen har varit funktionärs-lös. Alla har fått skrivit ned sin egen tid och själv haft koll på sin start tid. Det har fungerat mycket bra.
Idag var vi 13 st till start. Alla verkade tycka om tävlingen och var mycket tacksamma. Extra uppskattat var fikat efter finalen. Alltid gott med saft och bullar!!
Kul att en del publik letat sig ut i skogen en vardagkväll för att heja på lite cyklande gubbar oxå!!
Tack alla för att ni gjort denna cup så rolig.

Resultat Finalen
Mankans natt-cup

Klass 2 varv
Magnus Axelsson 1:a
Anders Lindblom 2:a
Andreas Broström 3:a
Jonas Lund 4:à
Mattias Lindblom 5:à
Jan Lennartsson 6:a

Klass 3 varv
Magnus Palmberg 1:a
Pelle Sjudin 2:à
Jonas Palmberg 3:a
Stefan Persson 4:a
Fredrik Höglund 5:a
Björn Boström 6:à
Anders Larsson 7:a





onsdag 6 november 2013

Imorgon kör vi finalen i mankans nattcup

Ja, då är det dags. Imorgon kväll kör vi finalen i nattcupen. Jaktstart beräknat på tidigare resultat i cupen. Var ut och tittade lite på banan igår kväll och den är sig lik. Något lerigare på vissa partier. Nu verkar det bli fint väder imorgon, så dem partierna kanske torkar upp.
Kaffe/saft och bullar efter målgång imorgon...!!! Naturligtvis har jag peppat alla grannar lite extra till finalen. Räkna med någon eld och hejarop efter banan.
Första start 18.30



Sugen på att köra finalen, fast du inte åkt någon deltävling? Inga problem, du får starta i klungstart nr 2. Välj själv om du vill köra 1,2 eller 3 varv. Välkommen!
Mer info om cupen finns i tidigare blogg inlägg.