söndag 3 juni 2012

Högbo Biken 2012

Ja, då var den första upplagan av Högbobiken avklarad. Trots detta misär-regnande väder dem sista dagarna, så är känslan den att det blev ett lyckat och roligt arrangamg. Alla åkare jag pratat med efter målgång har vart frusna men glada och nöjda och framförallt väldigt positiva till banan!!!! Banan ÄR bra, synd att vi inte fick visa upp den från sin bästa sida i fint sommarväder bara, då hade förmodligen många varit än mer nöjd.




Foto Stefan Antonsson.
Dem här tre grabbarna var dem som hade mest bråttom. Segrare Fredrik Eriksson, 2:à Pelle Sjudin och 3:a Jesper Hjortsberg.
Efter ca 25km åkning tog Fredrik täten och fick ett 20 tal sekunders lucka ner till Pelle. Samtidigt som Jesper oxå fick släppa en hårt körande Fredrik. Avstånden mellan dessa tre åkare ökades lite grann in mot mål men tävlingen kändes spännande in i det sista. Nu tog Fredrik hem den första upplagan av Högbobiken med ca 50 sek marginal till slut. Stort Grattis!!!!!
Damklassen vanns av Annika Löfström som imponerade med sin starka åkning. Hennes tid hade räckt till placering bland dem 20 bästa i herrklassen!!!!



Starten i 50km klassen
Foto Stefan Antonsson

Tack till alla sponsorer och funktionärer. Alla har verkligen ställt upp till 100%.
Nu återstår en summering av arrangemanget för oss och en planering för att kunna göra Högbobiken till ett större och ännu roligare arrangemang 2013.
Tack och välkommen åter 2013!!!

Posted using BlogPress from my iPhone

lördag 2 juni 2012

Rekordsnabb bana på Högbobiken

I morse satte jag nytt pers på Högbobiken banan....Då jag körde så duggade det lite första varvet, sen började det regna på andra varvet. Men det hände inte så mycket med banan. En aning halkigare bara;-). Sen har det regnat konstant efter det, så banan kommer nog tyvärr vara lite långsammare imorgon.
Ser ut att bli lite bättre väder imorgon, vilket vore kul för tävlingen. Jag är med i arrangörs staben, så det blir ingen start för mig imorgon.
Favoriter till segern i morgon ,får Jesper Hjortsberg, Pelle Sjudin, Jens Westergren och Fredrik Eriksson äran att vara!!!



Riktigt maffig banderoll bakom prispodiet. Vem får äran att kliva högst upp på prispodiet framför denna 3*6 meters banderoll???
I morgon kör vi. Lycka till alla som kommer till Start.


Posted using BlogPress from my iPhone